Kwaliteitsborging is één van de pijlers van ons beleid

 

TSB Industrial Cleaning heeft als doel toonaangevend te zijn op het gebied van kwaliteit. Flexibiliteit, korte communicatielijnen en duidelijke procedures zijn daarbij essentieel. Of het nu gaat om borging van procedures, veiligheid en welzijn, voedselveiligheid, milieu of de juiste beloning van onze gemotiveerde medewerkers, TSB Industrial Cleaning beschikt over de benodigde certificaten.

Daarnaast wordt veel aandacht aan specifieke opleidingen en trainingen besteed. Op deze wijze blijven onze medewerkers op de hoogte van de meest moderne technieken, arbo-regels, de laatste hygiëne-eisen en milieumaatregelen. De werkmethodieken van TSB Industrial Cleaning voldoen aan de bij uw bedrijf geldende HACCP, BRC en GMP-procedures met betrekking tot de levensmiddelenindustrie en conform het VSR-Kwaliteit Meet Systeem gebaseerd op NEN 2075 voor gebouwenonderhoud.

Hieronder vallen de certificaten:

- ISO-22000 (de wereldwijde standaard voor voedselveiligheid)
- VCA (veilig werken)
- ISO-14001 (milieumanagement)
- NEN 4400-1 (borging van de juiste beloning)
- ERKEND STICHTING SALVAGE (voor calamiteiten).

 

Hierbij wordt niet uit het oog verloren, dat onze relaties én medewerkers centraal staan. Door onze platte organisatiestructuur en het informele karakter is de betrokkenheid groot, waar onze relaties van profiteren. Gemotiveerde medewerkers blijven immers langer waardoor kennis behouden blijft. Op deze wijze meent TSB Industrial Cleaning zich te kunnen profileren als langdurige betrouwbare partner met kennis van zaken.