Direct na de brand wordt in overleg met experts bekeken of direct een schadestop noodzakelijk is voor bijvoorbeeld elektronica. De aard en de aanvang van schade wordt opgenomen en TSB Industrial Cleaning kan als erkend dienstverlener aan de slag.


Onherstelbaar materiaal wordt afgevoerd, sloopwerk wordt verricht en bespaard gebleven inventaris wordt gereinigd. Nadien worden voorbereidingen getroffen tot herstel, zoals ontruiming, schilderklaar maken en indien nodig worden bouw-technische aanpassingen verricht.
TSB B.V. is als erkend dienstverlener en ISO-gecertificeerd bedrijf al meer dan 25 jaar actief in deze specialistische tak. Naast vakkundige mensen is het van belang dat onze streng geselecteerde medewerkers goede sociale vaardigheden bezitten voor het begeleiden van de gedupeerden. Tevens beschikt TSB Industrial Cleaning over geadvanceerde equipement zoals grote tapijt- en hogedrukunits om snelle en adequate reiniging te kunnen bewerkstelligen. De gedupeerde wordt zodoende in staat gesteld weer snel de draad op te pakken.
Doordat TSB Industrial Cleaning dagelijks veel industrieel werk verricht, zijn grotere brandschades ook geen probleem.